Soutěž o nejlepší roušku vlastní výroby

Protetický minimag 25/03/2020

Martin Holub v roušce OttobockPrávě probíhající pandemie a související restriktivní nařízení ochromila téměř všechny obyvatele Česka. Vám, ortotikům-protetikům, o tom nemusím nic povídat. Vaši klienti jsou z pochopitelných důvodů doma a protetické firmy zejí prázdnotou.

Až ale virus ustoupí, vše bude jinak – do vašich firem budou přicházet všichni, kteří vaši pomoc již několik měsíců potřebují, ale nemohli se k vám dostat. Nyní, v relativním pracovním klidu, je potřeba se na tento zvýšený zájem připravit – poklidit, zorganizovat, zkontrolovat skladové zásoby, možná zavést postupy, které již delší dobu plánujete… Je to vlastně příležitost změnit leccos k lepšímu.

V každém případě je také velmi důležité nevyjít ze cviku, a proto jsme si pro vás vymysleli domácí pracovní úkol a spojili ho se soutěží. Odměníme 3 nejlepší/nejoriginálnější/nejvtipnější roušky vlastní výroby. Inspirací vám může být Martin Holub, který se do výroby již pustil. Pozn.: logo Ottobock na roušce nepřináší žádné plusové body 🙂 Pokud se na fotce sami stydíte, přizvěte kolegy. Vždy ale musí být roušky kvůli hodnocení dobře vidět.

Vaše fotografie s rouškou nám posílejte na e-mail protezy@ottobock.cz do neděle 5. dubna 2020. Za 14 dní v minimagu oznámíme výherce a pokud obdržíme fotek dostatek, můžete se těšit i na zajímavou koláž (zasláním fotky nám dáváte souhlas s jejím zveřejněním). Výherci se mohou těšit na balíček zajímavých, praktických a finanční částkou těžko vyjádřitelných reklamních předmětů, který přizpůsobíme jak dámám výherkyním, tak pánům výhercům.

Jak je všeobecně známo, ortotik-protetik je člověk manuálně zručný, a proto s výrobou roušky jistě problém mít nebude. A jelikož je tohoto zboží napříč zdravotnickým sektorem stále nedostatek, mohl by zvládnout i roušek více a předat je na potřebná místa. V takovém případě mnohokrát děkujeme 🙂

Těším se na vaše originální výtvory!