Vítězové soutěže o nejoriginálnější roušku | Ochranný plexi štít na recepční pult

Protetický minimag 07/04/2020

Vítězové soutěže o nejoriginálnější roušku

Nesoutěžní rouška Jiřího "Pacholka", amputovaného bloggera a recesistySoutěž o nejoriginálnější ochrannou roušku jsme vyhlásili v posledním minimagu před dvěma týdny. Předpokládal jsem, že je jako ortotici-protetici znalí práce na šicím stroji budete tak jako tak vyrábět a rádi se s námi o své výtvory podělíte. Myslel jsem, že uvítáte toto „odlehčení situace“ a budete si chtít zasoutěžit.
Příliv fotek se ale bohužel nekonal. Budu aspoň doufat, že máte stále spoustu práce a na „srandičky“ prostě nebyl čas;-)

Několik „banditů“ nám ale přeci jen přišlo. Nesoutěžní, ale povedenou fotku amputáře Jirky „Pacholka“, dnes již známého bloggera a recesisty, dávám do článku pro pobavení.

Aplaus a balíček praktických dárků ale náleží Martinovi Holubovi z Ortopedické protetiky Liberec za jeho roušky s motivy oblíbených týmů – Bílí tygři Liberec a Ottobock;-) – a Mírovi Bínovi z Ortotechnika Praha, který si ušil bez nadsázky celou rouškovou kolekci z oblečení své oblíbené značky 686. Výborná práce, kluci, moc děkujeme za krásné fotky!

Buďte všichni i nadále ohleduplní a držte se. Nařízení už se začínají pomalu uvolňovat, takže si budeme moci užít Velikonoce aspoň částečně na čerstvém vzduchu. Ať se vám vydaří!


Ochranný plexi štít na recepční pult


Ochrana zaměstnanců a kolegů ortoticko-protetických firem je aktuálně velmi důležitá. Při příjmu jsou vystaveni riziku přenosu kapénkové infekce. Toto nebezpečí lze minimalizovat použitím ochranného plexi štítu, který umístíte na svůj recepční či prodejní pult mezi vás a zákazníka a obě strany tak ochráníte.

Mobilní ochranné štíty (758Z147) z kvalitního transparentního plastu naleznete nyní i v naší nabídce. Prodáváme je bez marže za nákupní cenu 2.300,– Kč bez DPH a objednávat je můžete standardní cestou u Radky Palmové, palmova@ottobock.cz a Ireny Šebestové, sebestova@ottobock.cz.

Více informací o ochranném štítu (včetně rozměrů) se dozvíte v PDF prospektu níže.


Stáhněte si soubor:

Mobilní ochranný štít – Prospekt

Průhledný ochranný štít účinně ochrání zaměstnance proti kapénkové infekci a zachová možnost komunikace se zákazníky.