Rezervujte si vstupenky na lipský veletrh OTWorld 2022

Protetický minimag 26/04/2022

10. května se Lipsko na 4 dny stane středem vesmíru pro ortopedickou protetiku. Zahájena totiž bude nejvýznamnější veletržní akce OTWorld 2022, která odborné i široké veřejnosti představí horké novinky přicházející do našeho oboru.

Po nucené čtyřleté přestávce se těšíme, až vás budeme moci opět přivítat na našem stánku, který najdete v hale 5, stánek C18/D17. Převlečen bude jako vždy do nového kabátu a vévodit mu tentokrát bude středový prostor s obří LED obrazovkou, aby každý návštěvník na pestré demonstrační show dobře viděl. Podívejte se na program našeho stánku níže, ať vám nic důležitého neuteče. Když si pak budete chtít na chvíli odpočinout, nebudete to mít pro občerstvení daleko – Ottobock Coffee najdete hned v sousedství.

Po obhlídce stánku a kávě se můžete vydat do konferenčního centra do místnosti M3 na Emerging Market Conference. Jde vlastně o náš druhý menší stánek s dalšími demonstračními show, během kterých se do světel reflektorů dostanou novinky, které jsou důležité pro náš trh a ne pro ten globální. Představení se tu například dočká nový mechanický kloub s velkými ambicemi – Dynion 3R85. Program této akce si můžete stáhnout níže a pro vstup na ní nepotřebujete žádnou speciální vstupenku.

Abychom vám i letos trochu usnadnili rozhodování, zda Lipsko navštívit, nabízíme vám, jako našim zákazníkům, denní vstupenky na veletrh v hodnotě 24 EUR zdarma. Chystáte-li se naši nabídku využít, vyplňte, prosím, online formulář na této stránce. V něm velmi jednoduše a rychle označíte požadované množství vstupenek a dny, kdy se chystáte přijet. Formulář za sebe nebo vaše zaměstnance vyplňte nejpozději v pátek 6. května 2022.

Pokud byste chtěli v Lipsku zůstávat přes noc a neměli jste zajištěné ubytování, napište nám na pr@ottobock.cz, zkusíme vám pomoci ho najít.

Těším se na viděnou v Lipsku!


Stáhněte si soubor:

Ottobock stánek - Program

Stáhněte si program demonstračních show konaných přímo na stánku Ottobock (v němčině a angličtině).

 
Stáhněte si soubor:

Emerging Market Conference - Program

Stáhněte si program demonstračních show konaných na Ottobock Emerging Market Conference (v angličtině).

 
Stáhněte si soubor:

OTWorld - Mapa

Stáhněte si mapu výstaviště s obsazeností během veletrhu OTWorld 2022.

 

Objednávka vstupenek