Poznejte nový kolenní kloub 3R85 Dynion

Protetický minimag 09/05/2022

Novinky, jako je nový mechanický kolenní kloub Dynion, nepředstavujeme každý den. Díky dlouhodobým testům, kterým jsme byli na blízku, a pozitivním zkušenostem prvních uživatelů si od tohoto kloubu slibujeme opravdu hodně. Jsme přesvědčeni o tom, že může být vhodným řešením pro řadu aktivních amputovaných navštěvujících i vaši protetiku.

Proč si to myslíme?

  • Dynamicky a spolehlivě řídí celý průběh kroku
  • Flekčním odporem podporuje uživatele při chůzi ze schodů, šikmých plošin a svahů
  • Je voděodolný
  • Po aktivaci manuálního uzávěru usnadňuje delší stání
  • Cyklorežim umožňuje snadné přepnutí pro vyjížďku na kole

Budete-li během tohoto týdne na lipském veletrhu OTWorld, rádi vám Dynion předvedeme ideálně během demonstrační show, která se koná v úterý 10. května ve 13.00 a ve čtvrtek 12. května v 11.00 hod. v rámci Emerging Markets konference v „Messehaus“, místnost M3. Pokud vám čas a den nebudou vyhovovat, nic se neděje. Rádi vám tuto novinku ukážeme i mimo tyto oficiální časy.

A pokud cestu do Lipska naplánovanou nemáte, podívejte se na chytlavé produktové video a stáhněte si prospekt v PDF. Dynion pak rádi vezmeme s sebou na naší další návštěvu u vás na firmě.

 


Stáhněte si soubor:

3R85 Dynion – Prospekt

Stáhněte si dvoustránkový prospekt se všemi důležitými vlastnostmi, technickými parametry a vhodnými doplňkovými komponenty.