Linery 6Y75 a 6Y85 se stříbrem za cenu standardních | Kloub 3R41 bez problémů pro prvovybavení

Protetický minimag 16/01/2018

Linery 6Y75 a 6Y85 se stříbrem za cenu standardních

6y70-6y75_6y80-6y85Přestože jsou linery 6Y70 (pro bércové amputace) a 6Y80 (pro amputace stehenní) v ČR velmi oblíbené, bude v následujících měsících ukončena jejich výroba.

Je na čase dát prostor novým materiálům a technologiím, a proto roli zmíněných dvou linerů převezmou 6Y75 spolu s 6Y85 (opět pro bércové a stehenní amputace).

Obsahují molekuly stříbra, které jsou známy svým antibakteriálním účinkem. Zabraňují množení bakterií v prostoru mezi pahýlem a linerem a po sundání lineru tak není cítit nepříjemný odér.

Ostatní vlastnosti a velikosti jsou totožné jako u končících produktů.

Cenu 6Y75 a 6Y85 jsme navíc snížili na cenu linerů standardních, abyste neměli problém s jejich aplikací. Pro vás, jako ortotiky-protetiky, se tedy kromě objednacího čísla nemění vůbec nic. Jedinou změnu pocítí vaši amputovaní zákazníci ve formě většího životního komfortu.

Informace: aktuální ceny můžete kontrolovat v našem on-line ceníku na adrese: http://app.sytec.cz/. Pokud reprezentujete ortoticko-protetickou firmu a dosud nemáte na ceník přístup, pište na: vavrikova@ottobock.cz.

 


Kloub 3R41 bez problémů pro prvovybavení

3R41 - Modulární kolenní kloub s uzávěremModulární kloub 3R41 je určený pro amputované se stupněm aktivity 1 a v naší nabídce není žádným nováčkem. Co je na něm ale nové a zásadní, je jeho cena – snížili jsme ji totiž na úroveň jiného oblíbeného kloubu 3R40, abyste se bez problémů vešli do limitů pro prvovybavení.

Oba klouby nyní představují srovnatelnou alternativu a je zcela na vás, který klientovi dle jeho potřeb doporučíte.

3R41 se od 3R40 odlišuje těmito vlastnostmi:

  • materiál: polyamid – je odolný proti odstřikující vodě
  • odblokování kloubu pomocí tahu nebo stiskem aretační pojistky na patele (i při částečném zatížení)
  • maximální hmotnost uživatele: 125 kg

Prospekt v PDF s kompletním popisem vlastností a výhod a s technickými údaji si můžete stáhnout níže. Podívat se také můžete na produktovou stránku 3R41.

 

Stáhněte si soubor:

3R41 – Prospekt

Lehký kolenní kloub pro amputované s nejnižší aktivitou. Kombinuje bezpečnost a jednoduché použití uzávěru kloubu. Přečtěte si o dalších výhodách a podívejte se na technické údaje.