Nutná dokumentace ke kosmetickým výrobkům

Protetický minimag 12/04/2016

Cellona krém - Příbalový letákPři prodeji kosmetických výrobků uživatelům protéz či ortéz je nutné spolu s výrobkem předat i příslušný příbalový leták. Nedodržením tohoto nařízení se prodejce samozřejmě vystavuje rizikům…

Tyto informace nám sdělila zástupkyně Krajské hygienické stanice, která dnes byla na kontrole v našem firemním domě. A právě kosmetické produkty byly v hledáčku další kontroly u jednoho z našich zákazníků.

Z tohoto důvodu vás žádáme, abyste při prodeji kosmetiky ve vlastním zájmu předávali vašim zákazníkům příslušné materiály v tištěné podobě. Tyto dokumenty k vám budou z naší strany zasílány vždy spolu s objednaným zbožím. Pokud by se tak ve výjimečných případech nestalo, informujte nás prosím na adrese protezy@ottobock.cz, abychom mohli nedostatek napravit.

Z našeho portfolia se jedná o tyto produkty:

  • 453H10 Derma Clean (příbalový leták v PDF viz níže)
  • 453H14 Derma Repair (příbalový leták v PDF viz níže)
  • 453H12 Derma Prevent (příbalový leták v PDF viz níže)
  • 453H3=GB Sada kosmetických přípravků Derma (příbalový leták v PDF viz níže)
  • 640Z10 Cellona krém (příbalový leták v PDF viz níže)
  • 633S2 ProComfort Gel (obal s vlepeným českým štítkem)

Stáhněte si soubor:

Kosmetika Derma

Proč je kosmetika Derma pro uživatele protéz a ortéz přínosná? Jak ji správně používat? Odpovědi na tyto otázky se vy i vaši klienti dozvíte v tomto prospektu.

 

Stáhněte si soubor:

640Z10 Cellona krém - Příbalový leták

Cellona krém zklidňuje pokožku, která je namáhaná stálým kontaktem s vodními roztoky jako např. detergenty, a poskytuje jí ochranu při práci se sádrou.