Protézy pro malé i velké běžce

Protetický minimag 05/04/2016

Karbonová běžecká chodidla 1E93 Runner junior a 1E91 Runner

Pro všechny amputované běžce máme dobrou zprávu! Přicházíme s novými chodidly, se kterými není problém vyběhnout jak do přírody, tak na atletický ovál. Přicházíme s řešením jak pro malé děti, tak dospělé sportovce po bércové i stehenní amputaci.

Ústředním prvkem chodidel 1E91 Runner a 1E93 Runner junior je karbonová pružina, která umožňuje silný odpich a perfektní stabilitu při změně směru běhu. Runner junior využijí již děti o hmotnosti od 15 kg a mohou se tak zapojit do hodin tělocviku nebo se účastnit závodů se svými vrstevníky.

Horní hmotnostní mez chodidla pro dospělé ohraničuje hodnota 125 kg, která představuje rozptyl s využitím opravdu pro každého – a to jak pro začínajícího běžce, tak profesionála požadujícího produkt maximální kvality.

Pro běžce amputované ve stehně doporučujeme kombinaci chodidel s kolenním kloubem 3S80 Sport, který je svou kompaktností a odolností přizpůsoben ke všem druhům běhu.

Veškeré detaily se dočtete v PDF prospektech níže. V tištěné podobě je naleznete v další dodávce zboží, které dorazí k vám na firmu.


Stáhněte si soubor:

1E91 Runner - Prospekt

Karbonové chodidlo, které bezezbytku naplní potřeby amputovaných se sportovními ambicemi – a to od začátečníků až po vrcholové běžce.

 

Stáhněte si soubor:

1E93 Runner junior – Prospekt

Karbonové chodidlo vhodné pro aktivní děti ve věku do cca 13 let a o hmotnosti 15-45 kg.