Nejpoužívanější termoplasty

Protetický minimag 19/04/2016

Nejpoužívanější-deskové-materiályOrtézy nebo korzety vyrobené z termoplastů jsou velmi často velkou plochou v těsné blízkosti pokožky pacienta. Měli bychom proto velmi pečlivě uvážit, z kterého materiálu pomůcku vyrobíme.

Stejně jako jsou dnes již standardem ponožky s příměsí stříbra, měly by se stát standardem pro výrobu ortéz i termoplasty s antibakteriální úpravou. Pacienti ortézy nosí několik hodin denně, potí se, což negativně ovlivňuje použitý materiál, který následně zapáchá. Termoplasty s antibakteriální úpravou toto výrazně eliminují. Zabraňují množení bakterií a výrazně tak zvyšují komfort nošení ortézy.

V naší nabídce najdete hned několik typů termoplastů s antibakteriální úpravou. Abychom vás nezahltili množstvím informací, vybrali jsme pět nejpoužívanějších a připravili prospekt včetně vašich nákupních cen.

Ceny jsou o něco vyšší než u běžných plastů, celkovou cenu pomůcky ale ovlivní pouze nepatrně. Bonus, který pak pocítí vaši zákazníci, pro ně bude k nezaplacení.


Stáhněte si soubor:

Nejpoužívanější termoplasty - Prospekt

Prospekt s výběrem pěti nejpoužívanějších materiálů pro výrobu ortéz. Dozvíte se příklady jejich použití a vlastnosti, rozměry desek, objednací čísla a vaše nákupní ceny.