OTWorld 2016 – Mapa stánku a jeho program

Protetický minimag 26/04/2016

OTWorld2016_mapa_stankuVeletrh OTWorld 2016 začíná v Lipsku již za týden a míří na něj mnoho návštěvníků z České republiky.  Každý z nich bude mít opět po dvou letech možnost na vlastní oči vidět, co nového se v ortopedické protetice právě událo, nebo co důležitého se stane v nejbližší době.

Tradičním účastníkem je i Ottobock a s naším stánkem o velikosti 28 x 44 metrů (1232 m2) budeme znovu největším vystavovatelem. Všichni ale dobře víme, že pouze na velikosti nezáleží… Podstatné je, že se na našem stánku nebudete ani chvilku nudit a pokud budete chtít, můžete prakticky neustále nasávat nové informace v aktivní podobě. Přímo na stánku na atletické dráze proběhne každý den 8 komentovaných prezentací s praktickými ukázkami těch nejzajímavějších produktů (C-Leg 4, Kenevo, DVS, Meridium, nový E-MAG Active, atd.), dalších 9 pak v ortoticko-protetické dílně, která je také součástí stánku – kompletní program spolu s mapou naleznete ke stažení níže v PDF.

Další cestou k novým informacím ohledně našich produktů jsou 45minutové workshopy pro 50-80 účastníků prezentované v němčině nebo angličtině. Nekonají se přímo na stánku, ale v přilehlých místnostech haly 5, ve které je i náš stánek. Témata a časový harmonogram naleznete ve druhém PDF souboru níže. Na tyto workshopy můžete přijít bez ohlášení, není třeba žádná registrace ani poplatek.

Těšíme se na shledání v Lipsku!


Stáhněte si soubor:

OTWorld 2016 - Program stánku a mapa

Program stánku Ottobock, který obsahuje až 17 komentovaných prezentací těch nejdůležitějších produktů každý den.

 

Stáhněte si soubor:

OTWorld 2016 - Ottobock Workshops

Program workshopů Ottobock na nejrůznější témata probíhající mimo náš stánek v Hale 5. Kapacita workshopů je 50-80 účastníků. Na workshopy není třeba jakékoliv registrace.