Drahuška se loučí | Facelift 3R60 Family | Hledáme aktivní amputáře pro školu chůze

Protetický minimag 09/06/2020

Drahomíra VavříkováSami jsme se tomu podivovali, že taková mladá dáma, jakou je naše kolegyně Drahuška Vavříková, odchází do důchodu. Nicméně, je tomu tak. Jistě se shodneme na tom, že si po 44 letech v pracovním procesu volno zaslouží. O vás, naše zákazníky, se svědomitě starala více než 17 let, za což jí za celý náš tým upřímně děkuji.

Již od začátku června se Drahuška věnuje jiným projektům, jejichž spojení s protetikou byste těžko hledali. Vždy milovala cestování, a tak jsou nejbližší měsíce jejího kalendáře rezervovány pro návštěvy prozatím tuzemských přírodních krás a historických pamětihodností. Určitě se bude realizovat také na milované zahradě a dovádět tam s vnučkou Emou. No a pootevřená stále zůstávají i dvířka na golfová hřiště, kde se možná přidá po bok manžele Jirky.

Drahuško, vše si to užívej s radostí a chutí!:-)


Facelift 3R60 Family

Kolenní klouby 3R60 a 3R60 PRORodinu kolenních kloubů 3R60 jistě není třeba představovat. Za řadu let, v průběhu kterých je na trhu, si vybudovala pověst bezpečného a „pohodlného“ kloubu pro středně aktivní uživatele.

Když ale některý z kloubů této řady vybalíte v nejbližší době z krabice, zaregistrujete změnu – 3R60 i 3R60-PRO nyní vyrábíme s šedým předním krytem. Konstrukčně a funkčně ale zůstává vše při starém a osvědčeném principu.

Jde o celkovou změnu designu našich protéz jako celků do šedo-hnědého nádechu. Touto proměnou postupně procházejí veškeré naše linery, chodidla a právě i kolenní klouby. Cílem je sladit všechny komponenty do moderního a vlastně i praktického vzhledu (nový design budou zejména dámy snáze ladit k ostatním doplňkům).

Zachovejte tedy rodině 3R60 i nadále přízeň. Nové prospekty pro 3R60 a 3R60-PRO s naším dlouholetým figurantem Pepou Janouškem si můžete stáhnout níže.

 

Stáhněte si soubor:

3R60 – Prospekt pro protetiky

Jednostránkový prospekt představující nejdůležitější vlastnosti a technické údaje kolenního kloubu 3R60.

 

 

Stáhněte si soubor:

3R60-PRO – Prospekt pro protetiky

Jednostránkový prospekt představující nejdůležitější vlastnosti a technické údaje kolenního kloubu 3R60-PRO.

 

Hledáme aktivní amputáře pro školu chůze

Sportovní chodidlo 1E95 ChallengerNaše fyzioterapeutka a lektorka školy chůze Hanka Kohoutová se rozhodla uspořádat ke konci letních prázdnin ojedinělou akci – školu chůze s protézou pro opravdu aktivní nadšence. A vás bychom chtěli požádat o pomoc s výběrem vhodných uchazečů, kteří na sobě chtějí zapracovat a třeba si vyzkoušet i ne úplně běžné sportovní aktivity typu lezení na stěně, tenis nebo ragby (bude upřesněno).

Uskuteční se 16.–30. srpna 2020 na Rehabilitační klinice Malvazinky, a pokud budou mít účastníci od zdravotní pojišťovny schválený Návrh na léčebně rehabilitační péči, budou mít 14denní program zcela zdarma. Rehabilitační klinika všem 16 amputářům odpustí příplatek v řádu tisíců korun za osobu.

Máte-li tedy v řadách vašich klientů vhodného kandidáta, napište o něm co nejdříve přímo Hance, kohoutova@ottobock.cz, která bude konečnou partu účastníků sama vybírat.

Další informace se můžete dočíst v prospektu níže.

 

Stáhněte si soubor:

Škola chůze – Prospekt

RK Malvazinky a Hanka Kohoutová nabízí vybraným amputářům 14denní rehabilitační pobyt s velmi aktivním programem školy chůze a sportu zdarma.