1C53 Taleo Low Profile – nový člen rodiny chodidel Taleo

Protetický minimag 26/05/2020

Rodina chodidel Taleo se rozrůstá o dalšího člena – nízkoprofilové Taleo Low Profile 1C53. Jeho sourozence, Taleo 1C50, jsme uvedli na trh přesně před rokem. Díky prvním testům jsme věděli, že půjde o oblíbený produkt. Taleo se ale během pár měsíců stalo doslova oblíbencem jak mezi aktivními uživateli, tak i protetiky. Věříme, že stejný úspěch bude sklízet i Taleo LP.

Jaké jsou jeho nejdůležitější parametry?

  • Vysoký návrat energie a hladký odval i pro uživatele s omezenou světlou výškou (dlouhé bércové a stehenní pahýly, kombinace s bionickými kolenními klouby)
  • Pyramidová konstrukce usnadňuje odval a pohyb vpřed (problematické u nízkoprofilových chodidel)
  • Odolnost proti sladké, slané i chlorované vodě
  • Odtokové kanálky v adaptéru a otvory vespod kosmetického krytu chodidla zabraňují hromadění vody v protéze
  • Nízká hmotnost

Další informace a benefity naleznete vy i vaši klienti na produktové stránce chodidel řady Taleo na webu www.ottobock.cz.

Zrodem Talea LP se lehkého designového faceliftu dočkalo i Taleo 1C50. Od června 2020 vám tedy bude přicházet v podobě, jakou můžete vidět na titulním obrázku článku nebo rodinné brožury. Možná si řeknete, že takový detail není podstatný, zvláště když je celé chodidlo schované v kosmetickém krytu. Jde ale o sladění celkového vzhledu našich protézových sestav od chodidel, přes kolenní klouby až po linery. A to uživatelovo oko určitě potěší.

Již dnes vám mohu také prozradit, že se ještě tento rok rodina Taleo rozroste ještě o další dva členy – Taleo Vertical Shock a Taleo Harmony. Máme se tedy všichni na co těšit.

Níže si můžete v PDF stáhnout veškeré prospekty a objednací listy, které jsme pro aktuální produkty z Taleo Family vytvořili.

Přejeme vám s chodidly Taleo pouze příjemnou práci.


Stáhněte si soubor:

1C53 Taleo Low Profile – Prospekt a OL

Vlastnosti, technické údaje a objednací list pro nízkou verzi protézového chodidla Taleo, určeného pro uživatele se stupněm aktivity 3–4.

 

Stáhněte si soubor:

1C50 Taleo – Prospekt a OL

Vlastnosti, technické údaje a objednací list pro protézové chodidlo Taleo, určené pro uživatele se stupněm aktivity 3–4.

 

Stáhněte si soubor:

Taleo Family – Brožura pro protetiky

16stránková brožura detailně popisující společné rysy všech chodidel rodiny Taleo, ale i specifické vlastnosti a technické údaje jednotlivých produktů.