Chodidlová rodina Taleo má 2 nové členy

Protetický minimag 02/02/2021

Taleo Family –Taleo 1C50, Taleo Low Profile 1C53, Taleo Vertical Shock 1C51 a Taleo Harmony 1C52Rodina chodidel Taleo se rozrůstá o další dva členy – Taleo Vertical Shock 1C51 a Taleo Harmony 1C52. Jejich sourozenci, Taleo 1C50 a Taleo Low Profile 1C53, se na trhu začaly zabydlovat zhruba před rokem a půl. A za tu relativně krátkou dobu se jim povedlo najít si jak v řadách aktivních uživatelů, tak i protetiků velké množství fanoušků. Věříme, že stejný úspěch budou sklízet i dva naši „nováčci“.

A jaké jsou nejdůležitější vlastnosti těchto chodidel?

Základní parametry samozřejmě zdědila od svého rodiče, Taleo 1C50:

  • Vysoký návrat energie a hladký odval pro uživatele se stupněm aktivity 3–4
  • Podpora dynamického pohybu i při měnícím se terénu
  • Možnost přizpůsobení absorpce rázů 3 patními klíny

Taleo Vertical Shock 1C51 ale uživatelům přináší navíc:

  • Torzi v rozsahu +/- 10° zabraňující přenosu torzních momentů z lůžka na pahýl a pokožku
  • Vertikální tlumení rázů (až do 15 mm)

Taleo Harmony 1C52 má oproti 1C51 ještě:

  • Integrovanou pumpu Harmony P3 a nabízí tak i ulpění aktivním podtlakem

Další informace a benefity naleznete vy i vaši klienti na produktové stránce chodidel řady Taleo na webu www.ottobock.cz.

Skupina lidí, v jejichž aktivním životě může hrát Taleo příjemnou roli, je tedy zase o něco větší. Doufáme, že i tito „nováčci“ zanechají jak u vás, tak samotných uživatelů jen pozitivní zápis.

Pokud byste chtěli pro některého z vašich klientů Taleo vyzkoušet, napište mi na princ@ottobock.cz. Rádi vám chodidlo ve správné velikosti a tuhosti zapůjčíme.

Níže si můžete v PDF stáhnout brožuru Taleo Family a veškeré prospekty s objednacími listy, které jsme pro vás vytvořili.

Přejeme vám s touto rodinkou pouze příjemnou práci.


Stáhněte si soubor:

Taleo Family – Brožura pro protetiky

16stránková brožura detailně popisující společné rysy všech chodidel rodiny Taleo, ale i specifické vlastnosti a technické údaje jednotlivých produktů.

 

Stáhněte si soubor:

1C51 Taleo Vertical Shock – Prospekt a OL

Vlastnosti, technické údaje a objednací list pro protézové chodidlo Taleo Vertical Shock, určené pro uživatele se stupněm aktivity 3–4, kteří potřebují omezit nepříjemné rázy při došlapu a odlehčit pahýl.

 

Stáhněte si soubor:

1C52 Taleo Harmony – Prospekt a OL

Vlastnosti, technické údaje a objednací list pro protézové chodidlo Taleo Harmony, určené pro aktivní uživatele se stupněm aktivity 3–4, kteří ocení pevnější spojení s protézou, její lepší kontrolu a odlehčení pahýlu.

 

Stáhněte si soubor:

1C53 Taleo Low Profile – Prospekt a OL

Vlastnosti, technické údaje a objednací list pro nízkou verzi protézového chodidla Taleo, určeného pro uživatele se stupněm aktivity 3–4.

 

Stáhněte si soubor:

1C50 Taleo – Prospekt a OL

Vlastnosti, technické údaje a objednací list pro protézové chodidlo Taleo, určené pro uživatele se stupněm aktivity 3–4.