USB nabíječka pro bionická kolena, ruce i ortézy

Protetický minimag 16/02/2021

USB nabíječka pro bionická kolena, ruce i ortézy„Každý uživatel mechatronické protézy nebo ortézy je kvůli pravidelnému nabíjení svým způsobem připoután k zásuvce 220 V“ – tak toto tvrzení už od dnešního dne neplatí!

Od teď mají amputovaní a uživatelé ortézy C-Brace k dispozici další alternativu k běžnému nabíjení, se kterou získají větší svobodu a nezávislost. Nová USB nabíječka jim umožní nabít všechny naše kolenní klouby (Genium/X3, C-Leg, Kenevo), ortézu C-Brace, chodidlo Meridium a systémy horních končetin MyoBock včetně ruky bebionic prakticky kdekoliv – ať už jsou na dovolené nebo služební cestě.

Jako vhodný zdroj napájení může posloužit autobaterie, notebook nebo powerbanka. Jejich protéza nebo ortéza už nezůstane nikdy bez energie.

USB nabíječka 757L43 stojí 2087,– Kč bez DPH (2400,– Kč s DPH).

Pokud máte aktivního klienta, který už pomůcku s akumulátorem používá, řekněte mu, prosím, o této novince. Určitě tuto informaci ocení.

Budete-li objednávat pomůcku novou, je potřeba USB nabíječku 757L43 přidat jako volitelné příslušenství. Vhodné je ji rovnou zahrnout do cenového rozpočtu protézy či ortézy.

Níže si můžete stáhnout prospekt v PDF s přehlednými technickými daty a parametry vhodných zdrojů elektrického napájení.

Ať jste stále plní energie;-)


Stáhněte si soubor:

USB nabíječka 757L43 – Prospekt

Prospekt se všemi důležitými technickými údaji, možnostmi připojení nabíječky a parametry vhodných zdrojů elektrického napájení.