Nový ceník Ottobock | Nové katalogy v PDF verzi

Protetický minimag 12/01/2021

Nový ceník Ottobock

Ceník OttobockOd 1. ledna 2021 je k dispozici nový ceník komponentů a materiálů Ottobock. Pokud pro nahlížení do ceníku a pro tvorbu kalkulací využíváte náš on-line nástroj Sytec, nemusíte se o nic starat – veškeré aktualizace již byly provedeny a vy tak pracujete s platnými cenami.

Jestli vaše ortoticko-protetické pracoviště Sytec ještě nepoužívá a chtěli byste to změnit, požádejte o přístupové údaje naše kolegyně Irenu Šebestovou, sebestova@ottobock.cz nebo Radku Palmovou, palmova@ottobock.cz.

Ireně nebo Radce napište i v případě, že potřebujete nový ceník zaslat v podobě tabulky Excel.

Pokud máte kalkulaci s loňskými cenami, kterou nyní schválila zdravotní pojišťovna, budeme vám samozřejmě vše fakturovat za ceny původní. Při objednávce na to ale Irenu nebo Radku upozorněte.

 


Nové katalogy v PDF verzi

Tištěné katalogy OttobockRok 2020 byl v naší mateřské firmě ve znamení aktualizace „velkých“ anglických a německých katalogů.

A protože se stále jedná o nástroj, ve kterém často hledáte potřebné informace, jejich nabídku na našich stránkách jsme zaktualizovali. Můžete si je kdykoliv prohlédnout nebo v PDF stáhnout zde: www.ottobock.cz/protetika/pro-ortotiky-protetiky/katalogy

Nově jsme do seznamu nahráli:

  • Katalog protézy dolních končetin (DE), datum vydání: 08/2020 (anglická verze by měla být k dispozici v nejbližších týdnech)
  • Katalog protézy horních končetin (DE), datum vydání: 01/2021 (anglická verze s datem vydání: 03/2019)
  • Katalog individuálních ortéz (EN), datum vydání: 04/2020 (německá verze s datem vydání: 09/2019)
  • Katalog materiálů (EN), datum vydání: 11/2020
  • Katalog materiálů (DE), datum vydání: 04/2020
  • Katalog vybavení dílen (EN i DE), datum vydání: 03/2019
  • Katalog Service Fertigung (DE), datum vydání: 01/2018 (anglická verze na aktualizaci čeká)

Tisk těchto katalogů závisí na daném oddělení v mateřské firmě, obecně se ale od něj ustupuje. Uvědomujeme si, že čas od času potřebujete rychle sáhnout po tištěném katalogu, a proto pro vás v následujících měsících připravíme české šanony s přehledem těch nejdůležitějších produktů.