Termín školení Hustopeče | Ceník iFab 2023 | Jakub jde do světa

Protetický minimag 16/03/2023

Mezinárodní školení Ottobock Hustopeče 2023

7. mezinárodní školení Ottobock, Hustopeče 2019Po tříleté „covidové“ přestávce se zdá, že už doba větším akcím opět přeje. Rozhodli jsme se vyslyšet požadavkům mnohých z vás a oživit, zřejmě ve dvouletém cyklu, Mezinárodní školení Ottobock v Hustopečích. Do budoucna bychom tuto akci rádi kombinovali s veletrhem OTWorld v Lipsku tak, aby se vzájemně ve stejném období střídaly v sudých a lichých letech.

Letos tedy tento cyklus odstartujeme školením v oblíbené moravské destinaci, které budeme znovu organizovat s našimi slovenskými kolegy. Proběhne jako vždy v hotelu Amande od čtvrtka do pátku 1.–2. června 2023. Tento termín si tedy již můžete s předstihem rezervovat ve svých kalendářích, závaznou registraci vám nabídneme v průběhu dubna.

A na co se můžete v Hustopečích těšit?

  • Na workshopu vám v praxi představíme nová chodidla z rodiny Taleo, která ještě neznáte.
  • Ukážeme vám, jak u nás můžete využít digitální technologie a přehledný systém iCC pro objednávání a sledování zakázek iFab produktů.
  • Seznámíme vás s prvním uživatelem ortotického systému C-Brace v České republice.
  • Předvedeme vám nové materiály, které jsou šetrnější k vašemu zdraví.
  • Vyzkoušíte si v praxi naše novinky z oblasti funkční elektrostimulace – produkty Bioness –, které můžete využívat i pro vaše klienty.
  • Představíme vám nový nástroj Bionic Vision pro analýzu chůze z naší IT kuchyně.
  • Nahlédnete do fyzioterapie dětí s vrozenou amputací horní končetiny.

A bude toho samozřejmě ještě více. Program sestavíme tak, aby byl vhodný nejen pro ortotiky-protetiky, ale i lékaře a terapeuty. Nabízí se tak ideální příležitost i pro vás – pozvat a přijet i se spolupracujícími kolegy jiných odborností.

Zapište si tedy termín 1.–2. června, budeme se na vás těšit v Hustopečích!

P.S.: Pokud jste na školení v Hustopečích ještě nebyli, zde se můžete naladit:

 


Aktualizovaný ceník produktů iFab

Ceník OttobockNa základě změn nákupních cen jsme bohužel museli dodatečně provést i změny v prodejním ceníku iFab (pozn.: dříve nazývaný Service Fabrication nebo Service Fertigung – individuální silikonové protézy a rukavice, individuální linery, pěnové modely, 3D tisk a další).

Do Sytecu nové ceny nahrajeme v nejbližší době. Než se tak ale stane, používejte, prosím, pro tvorbu kalkulací přiložený Excel (heslo pro jeho stažení najdete v e-mailu s Protetickým minimagem 15/03/2023).

Pozitivem této změny je aspoň fakt, že u většiny produktů jsme ponechali cenu stávající, nebo ji dokonce snížili. Pokud budete potřebovat ohledně produktů iFab jakoukoliv podporu, kontaktujte kolegyni Helenu Polankovou, polankova@ottobock.cz nebo naše ortotiky-protetiky.

 

Stáhněte si soubor:

iFab – Ceník 2023

Stáhněte si aktuální ceník produktů iFab. Pro jeho stažení využijte heslo zaslané v Protetickém minimagu 15/03/2023).

 

 

 


Jakub Daněk jde do světa

Minulý měsíc oficiálně proběhla personální změna v našem týmu ve Zruči. Našemu kolegovi a kamarádovi Jakubovi Daňkovi se zapálila ortotická lýtka a využil nabídku vydat se na zkušenou rovnou na druhý konec světa – na Nový Zéland.

Štafetu v týmu po něm přebírá další z šikovných absolventů ZČU Plzeň Honza Kroupa, kterému Jakub již značnou dobu předával své vědomosti a zkušenosti. Honza má za sebou i řadu školení v Duderstadtu a již dnes je praktickým odborníkem, na kterého se můžete obracet s žádostí o podporu v oblasti výroby individuálních ortéz.

Kontaktovat ho můžete zde:
Bc. Jan Kroupa, +420 770 107 696, kroupa@ottobock.cz

Jakubův odchod – snad přechodný – mě na jednu stranu mrzí, na stranu druhou mám radost z toho, že se nám v České republice daří vychovávat odborníky, které s otevřenou náručí přivítají kdekoliv na světě. Oběma klukům ze srdce přejeme hodně štěstí.

 

Komentáře nejsou povoleny.