Nový ceník Ottobock 2023

Protetický minimag 02/01/2023

Ceník OttobockOd 1. ledna 2023 je k dispozici nový ceník komponentů a materiálů Ottobock. Z pochopitelných důvodů jsme museli přistoupit k mírně vyššímu meziročnímu zdražení než obvykle. Nepřekročili jsme ale hladinu 4,5 % i přesto, že se naše nákupní ceny proměnily mnohem razantněji.

Na letošní nestandardní celosvětovou situaci zareagovalo dokonce i Ministerstvo zdravotnictví, které svým cenovým předpisem o regulaci cen zdravotnických prostředků výjimečně umožňuje jejich zvýšení meziročně o 8 % místo běžné 3% hladiny. Jsme si dobře vědomi toho, že se i vy, naši zákazníci, potýkáte se zdražováním na všech frontách a snažíte se zavádět nejrůznější úsporná opatření. Proto jsme tuto benevolenci Ministerstva zdravotnictví nechtěli využít pouze ve svůj prospěch a rozhodli jsme se nechat i vám případný manipulační prostor a situaci vám co nejvíce ulehčit.

Pokud pro nahlížení do ceníku a pro tvorbu kalkulací využíváte náš online nástroj Sytec, nemusíte se o nic starat – veškeré aktualizace již byly provedeny a vy tak pracujete s platnými cenami.

Jestli vaše ortoticko-protetické pracoviště Sytec ještě nepoužívá a chtěli byste to změnit, požádejte o přístupové údaje naše kolegyně Irenu Šebestovou, sebestova@ottobock.cz nebo Radku Palmovou, palmova@ottobock.cz.

Ireně nebo Radce napište i v případě, pokud potřebujete nový ceník zaslat v podobě tabulky Excel.

Máte-li kalkulaci s loňskými cenami, kterou nyní schválila zdravotní pojišťovna, budeme vám samozřejmě vše fakturovat za ceny původní. Při objednávce na to ale Irenu nebo Radku, prosím, upozorněte.

 

 

Komentáře nejsou povoleny.