Technické informace a vše důležité k DVS

Protetický minimag 23/02/2016

dvs_minimagJiž jsme zde uváděli, že nový dynamický podtlakový systém Dynamic Vacuum System (DVS) doplňuje řadu možností připojení pro transtibiální amputace. Protože se funkčně řadí mezi jednocestný ventil a systém Harmony, jde o systém zcela jedinečný a je proto předpoklad jeho využití řadou vašich pacientů. V kvalitě vybavení je tak můžete posunout zase o krok dále.

Abychom vám výrobu protézy s DVS ulehčili, vydali jsme technické informace k tomuto systému. V PDF si je můžete stáhnout pod článkem nebo v sekci Pro ortotiky-protetiky/Technické informace.

Ideální příležitost, jak se s DVS seznámit a naučit se s ním pracovat, je školení, které pořádáme ve firemním domě 17. – 18. března 2016. Zbývá ještě několik volných míst, a proto neváhejte a přihlaste se u kolegyně Lucie Krausové, krausova@ottobock.cz.

Na závěr vás nasměrujeme na místo, kde k DVS najdete vždy aktuální a veškeré informace. Nová stránka Dynamic Vacuum System je online v sekci „Naše produkty“ a budeme rádi, pokud na ni budete směrovat i vaše pacienty. Například díky zveřejněným videím si udělají jasnou představu, jak systém funguje a co jim přinese.

 


Stáhněte si soubor:

DVS - Technické informace

Technické informace poskytují podporu při výrobě protézy s dynamickým podtlakovým systémem DVS 4R220