Rezervujte si vstupenky a ubytování v Lipsku

Protetický minimag 13/02/2020

OtWorld2018 Ottobock stánek12. května se Lipsko na 4 dny stane středem vesmíru pro ortopedickou protetiku. Zahájena totiž bude nejvýznamnější veletržní akce OTWorld 2020, která odborné i široké veřejnosti představí horké novinky přicházející do našeho oboru. Stejně jako v minulých letech využije Ottobock ze všech vystavovatelů největší výstavní plochu, na které vás rádi uvítáme. Proto vám i letos podáme pomocnou ruku a poskytnutými službami vám usnadníme rozhodování Lipsko navštívit.

Jako našim zákazníkům vám opět nabízíme vstupenky na veletrh v hodnotě 21 EUR zdarma a pokud budete v Lipsku zůstávat přes noc, můžeme vám rezervovat ubytování v hotelu. Zatím není jasné, zda se nám opět podaří zajistit hotel Konsul. V každém případě se ale bude jednat o zařízení v podobné dojezdové vzdálenosti a cenové relaci (cena včetně snídaně: cca 70 EUR/1lůžkový pokoj, cca 90 EUR/2lůžkový pokoj). V takovém případě vás rádi uvidíme i během již tradiční čtvrteční večeře, na kterou vás srdečně zveme.

Chystáte-li se naši nabídku využít, vyplňte, prosím, tento on-line registrační formulář. V něm velmi jednoduše a rychle označíte požadované položky. Formulář za sebe nebo vaše zaměstnance vyplňte nejpozději v pátek 28. února 2020.

Těším se s celým mým týmem na viděnou v Lipsku!


Přihlašovací formulář