Nové tyčové brusky Pro-Fit | Beznohý rekord | Projekt „Změňte budoucnost“ v plném proudu

Protetický minimag 25/04/2017

Nové tyčové brusky Pro-Fit

Tyčová bruska Pro-FitHolandská firma Jos America, člen skupiny Ottobock, vyrábí tyčové brusky a další vybavení dílen již více než 60 let. Za tuto dlouhou dobu se její stroje staly synonymem kvality a dlouhé životnosti. Naše brusky se navíc vyznačují velmi tichým chodem a vyzrálé technologie a množství praktických „vychytávek“ vám mohou každodenní dílenskou práci výrazně zjednodušit a zefektivnit.

Velký důraz klademe u všech modelů na výkonné odsávání, které zlikviduje i nejjemnější částečky prachu a nahrozí tak poškození vašeho zdraví.

V naší nové brožuře najdete podrobný popis všech pěti nabízených modelů a jejich přehledné porovnání. Pak už záleží jen na vás, co od brusky očekáváte – plynulou regulaci otáček, výškové nastavení hřídele nebo podlahové odsávání…

S výběrem ideálního modelu vám samozřejmě rádi pomůžeme.

 

Stáhněte si soubor:

Tyčové brusky Pro-Fit – Brožura

Technické parametry všech pěti modelů tyčových brusek Ottobock | Jos America naleznete v jednotlivých produktových listech této brožury a v závěrečném porovnávacím přehledu.

 

 


Beznohý rekord

V sobotu 10. června 2017 se v Pelhřimově koná tradiční den rekordů. Jedním z těch, který by měl být ten den pokořen, je „setkání co největšího počtu uživatelů protéz na jednom místě“. Akci pořádá sdružení No Foot No Stress, jehož jménem bych vás chtěl požádat o její propagaci.

Tento týden odesíláme na většinu protetik prospekty se základními informacemi o akci, plexi stojánek a plakát o velikosti A2. Pokud to bude ve Vašich silách, umístěte, prosím, tyto propagační prostředky na vhodném místě vaší firmy. Budeme velmi rádi, když budete vaše zákazníky o akci informovat a propagační letáčky jim předávat. Pokud vám propagační letáčky nadorazí, napište na brandt@ottobock.cz, rádi vám je zašleme.

Všichni amputovaní, kteří se budou chtít rekordu účastnit, se musí přihlásit na stránkách www.beznohyrekord.cz. Zde se mohou zapojit do soutěže o Apple iPad a vybrat si velikost originálního trička, které pak dostanou v Pelhřimově.

Mnohokrát vám děkujeme za spolupráci.

 


 

Projekt „Změňte budoucnost“ v plném proudu

Již od začátku ledna máte prostřednictvím projektu „Změňte budoucnost“ ovlivňovat vybrané produkty Ottobock. Na základě vašich zkušeností, které nám sdělujete v on-line formulářích, máme možnost naše komponenty dále vylepšovat.

Do dnešního dne se do projektu aktivně zapojilo 13 ortotiků-protetiků, kteří dohromady vyplnili již 208 formulářů! Věnujte tedy i vy zvláštní pozornost oranžovým samolepkám na baleních některých našich produktů a pomozte nám „měnit budoucnost“.

Jaké produkty jsou do projektu zapojeny a jak vás za vaši pomoc odměníme, se dozvíte zde: www.mojeproteza.cz/zmente-budoucnost

(alternativní cesta: úvodní stránka www.mojeproteza.cz  –>  Pro ortotiky-protetiky (zelená sekce)  –>  Změňte budoucnost)

Nezapomeňte se na této stránce do projektu zaregistrovat!