Pojištění protéz | Ortotický seminář pro lékaře | Sympozium Kubátovy dny

Protetický minimag 15/03/2017

Pojištění protéz má smysl

Neúmyslné poškození protézy nebo třeba i její odcizení je pro uživatele velmi nepříjemnou a mnohdy i nákladnou záležitostí. Komerční pojištění protéz je u nás prozatím z několika důvodů zanedbávanou prevencí. Uživatelé o této možnosti ve většině případů ani nevědí a až na výjimky nedokážou vhodný pojistný produkt nabídnout ani sami pojišťovny.

I přesto ale existuje optimální řešení ušité přímo na míru hendikepovaným. Takovým pojištěním mohou uživatelé krýt všechny škody vzniklé náhle, neočekávaně, nešťastnou shodou okolností či jiným nepředvídatelným způsobem (pád, náraz jiného předmětu, dopravní nehoda, vandalismus, všechny živelní škody, odcizení a loupež). Sami dobře víte, že protéza mnohdy představuje hodnotu i statisíců korun, které se rozhodně pojistit vyplatí.

Vaši klienti určitě uvítají, pokud je budete o této možnosti informovat. Stačí jim vytisknout a předat dokument se základními informacemi o pojištění a kontakty, který najdete níže.

Odkazovat je můžete i na novou stránku, kterou jsme pro osvětu této problematiky zveřejnili. Naleznete ji na domovské stránce v zelené sekci Podpora a pomoc >> Pojištění protéz. Najdou zde i vzorový příklad pojištění kolenního kloubu C-Leg 4, který je přesvědčí o tom, že nejde o nijak nákladné opatření.


Stáhněte si soubor:

Pojištění protéz - Prospekt

Proč je rozumné uzavřít si komerční pojištění protézy? Stáhněte si tento prospekt a dozvíte se vše potřebné včetně nacenění vzorového příkladu a kontaktů, kde vám pojištění pomohou sjednat.

 

 


 

Ortotický seminář pro lékaře

Společně se Spolkem mladých rehabilitačních lékařů a Klinikou rehabilitačního lékařství pořádáme odborný seminář na téma:
Možnosti moderní ortotiky při vybavení neurologického pacienta.

Seminář je akreditovaný u ČLK a účastníci neplatí žádný registrační poplatek. Odborný program mají na starosti moji kolegové Mgr. Petra Poková, Hana Kohoutová, DiS., Mgr. Pavel Wanka a  Bc. Jan Šnytr.

Vše potřebné se dozvíte z letáku. Klikněte na obrázek vpravo.

Využijte tuto zajímavou příležitost a pozvěte lékaře, se kterými spolupracujete!

 


 

Pozvánka na Kubátovy Dny

Dovoluji si vás pozvat na 22. Kubátovy dny, které se konají 17. a 18. března 2017 v Lékařském domě v Praze 2, Sokolská 31.

Akce je určená jak pro lékaře, tak i pro ortotiky-protetiky. Tématem je pediatrie se zaměřením na diabetickou nohu, komplexní léčba vrozených vývojových vad, protetická vybavení a následná rehabilitační péče po amputaci dolní končetiny a nestejná délka končetin.

Kompletní informace si můžete stáhnout ve formátu PDF.


Stáhněte si soubor:

22. Kubátovy dny

Ortopedická protetika a mezioborová spolupráce