Právě začal online veletrh OTWorld.connect | Video z Ottobock Fitness Days

Protetický minimag 27/10/2020

 

Právě začal online veletrh OTWorld.connect

OTWorld.connect 2020Je to jen pár hodin, co odstartoval největší veletrh ortopedické protetiky OTWorld.connect 2020. Letos bez fyzického osahání novinek, pouze v online prostoru.

I tak ale naše filmové studio praskalo ve švech, abychom pro vás natočili co nejvíce videí představujících naše novinky. Za zmínku stojí prezentace nového nástroje pro analýzu chůze uživatelů protéz a ortéz Bionic Pro, malého 3D skeneru EasyScan, aplikace Cockpit Connect nebo nových porovnávacích videí C-Brace a E-MAG Active.

Většina je jich už připravená ke zhlédnutí, tři hodinové talk-show budou přenášena živě. Ta nejbližší, na téma Procesy digitálního zpracování vybavení, začíná již dnes, 27. října v 17:00.

Vše naleznete na našem webu www.ottobock.com/otworld2020, kde bude veškerý obsah k dispozici až do konce roku. Je jen potřeba si aspoň trochu rozumět s angličtinou.

Program OTWorld.connect samozřejmě není ochuzen ani o část odborného kongresu, ani o nejrůznější workshopy či ePostery. Veškerým možnostem prohlížení, studování a harmonogramu jsme se detailně věnovali v minimagu z minulého týdne.

Využijte tuto jedinečnou příležitost rozšířit si obzory z pohodlí vašeho domova či kanceláře. Pokud budete mít ohledně OTWorld.connect 2020 jakékoliv otázky, pište nám na: protezy@ottobock.cz.

 


Video z Ottobock Fitness Days pro amputované

Ragby s protézou? Nebo paddleboard, inline brusle, golf a beach volejbal? Možná to zní trochu jako sci-fi, ale na posledních Ottobock Fitness Days to byla realita.

V červnovém minimagu jsme vás žádali o spolupráci. Společně se sdružením No Foot No Stress a rehabilitační klinikou Malvazinky jsme plánovali 14denní Fitness Days a chtěli jsme i vaším prostřednictvím pozvat aktivní amputáře, o které se staráte. Někteří z vás tuto informaci opravdu dál pustili, z čehož máme velkou radost a děkujeme za to.

A proto se sluší vás informovat o tom, jak si i „vaši svěřenci“ Fitness Days užili. 17 amputářů každodenně pracovalo nejen na lepší chůzi s protézou, ale vyzkoušeli si i řadu nových aktivit, do kterých by se s protézou třeba nikdy nepustili. Hanka Kohoutová jim mimo jiné připravila ochutnávku ragby, paddleboardů, in-line bruslí nebo golfu. Nejlepší představu o jejich zážitcích si uděláte během zhlédnutí krátkého videa.