Plán školení Ottobock na 2. pololetí 2018

Protetický minimag 27/06/2018

Ústřední roli v plánu našich školení na druhou polovinu tohoto roku hraje jako obvykle Mezinárodní školení Ottobock v Hustopečích. Kapacita uplynulých pěti ročníků byla vždy naplněna, a proto jsme se i letos rozhodli s tuto jedinečnou školicí akcí pokračovat. Jelikož ale rádi vždy přicházíme s nějakými novinkami, strukturu jsme opět lehce pozměnili.

Náplň bude tentokrát po oba dva dny čistě praktická – teoretické přednášky tento rok vypustíme a věnovat se budeme pouze praxi. Projdete celkem 10 workshopů na různá témata a sekci Walk & Talk, která se vloni těšila velké oblibě. Témata se dozvíte v PDF plánu níže. Školení je vhodné pro protetiky, ortotiky i terapeuty, se kterými spolupracujete.

Důležité informace:

  • Do Hustopečí se nezapomeňte včas přihlásit, uzávěrka registrací je již 20. července 2018.
  • Registrační poplatek bude hrazen prostřednictvím faktury.
  • Registraci je možné provést výhradně přes online formulář zde: https://mojeproteza.cz/hustopece-2018 (s ohledem na GDPR vás ve formuláři musíme požádat o dva souhlasy)

Zanedlouho vás také seznámíme s novinkami, které s sebou přinese update C-Leg 4. Proto do plánu zařazujeme školení Recertifikace C-Leg 4, které se uskuteční již v polovině září v našem firemním domě. Kromě informací o nových možnostech systému vám nabídneme také instalaci nové verze C-Soft Plus do vašich notebooků.

Těšíme se na viděnou v Hustopečích a ve Zruči!


Stáhněte si soubor:

Plán školení Ottobock 2018/II

Kompletní plán školení Ottobock na 2. pololetí roku 2018.