Adaptér Quickchange | Fotografie z OTWorld 2018

Protetický minimag 29/05/2018

Adaptér Quickchange pro rychlou výměnu protetického chodidla

Adaptér Quickchange pro rychlou výměnu chodidel

Pokud vašim aktivním klientům integrujete do protézy náš nový adaptér Quickchange (4R10=111), budou ze dne na den mnohem flexibilnější. Díky němu si totiž mohou sami uživatelé během několika vteřin vyměnit protézová chodidla, aniž by bylo nutné zasahovat do stavby protézy.

Princip je stejně jednoduchý jako rychlý. Kromě druhého protézového chodidla je Quickchange to jediné, co amputovaní potřebují: umožňuje chodidlo jednoduše nacvaknout – v kanceláři, v autě, na hřišti nebo na kurtu. Chodidlo zajistí pinem, aby pevně a trvale drželo. A mohou vyrazit.

Výhody používání adaptéru Quickchange:

  • Možnost výběru správného chodidla pro každou příležitost
  • Rychlá příprava pro sportovní aktivity
  • Snadná manipulace
  • Změna výšky podpatku
  • Odepnutí chodidla umožňuje bezproblémové oblékání kalhot
  • Voděodolnost

Vše o adaptéru Quickchange se dozvíte v PDF prospektu, v případě dotazů jsem vám já i moji kolegové k dispozici.


Stáhněte si soubor:

Quickchange 4R10=111 – Prospekt

Adaptér Quickchange umožňuje rychlou výměnu protézových chodidel samotnými uživateli bez zásahu do stavby protézy. Podívejte se na všechny benefity a technické detaily.

 


Fotografické ohlédnutí za veletrhem OTWorld 2018

Největší veletrh ortopedické protetiky OTWorld 2018 je za námi. Možná jste byli jedním z 21.400 návštěvníků, kteří se přišli na lipské výstaviště podívat. Pokud jste ale veletrh osobně nenavštívili, máme pro vás krátké ohlédnutí.

Na našem stánku o velikosti 24 x 41 metrů (984 m2) bylo po celou otevírací dobu opravdu rušno. Uprostřed stánku v „show area“ proběhlo každý den 8 komentovaných prezentací s praktickými ukázkami těch nejzajímavějších produktů (C-Leg 4 2018, Genium a Genium X3 2018, Meridium a Empower, ortézy Agilium Line, nový C-Brace, atd.). Součástí stánku byla i ortoticko-protetická dílna, kde bylo uskutečněno dalších 12 prezentací.

A které novinky zaujaly přímo nás? Hodně se nám líbí nový adaptér Quickchange, o kterém píši v první části dnešního minimagu. Moc se také těšíme na nové kopolymerové linery Caleo 3D 6Y95 a model, prozatím bezejmenný, pouze s částečným potahem. V rukávu máme ještě několik očekávaných novinek, o těch ale až příště…

Pokud chcete lépe nasát atmosféru našeho stánku, podívejte se na několik momentek:

Fotogalerie