Plán školení Ottobock na 2. pololetí 2016

Protetický minimag 28/06/2016

plan-skoleni-2016-pololeti-2Uplynulé tři ročníky Mezinárodního školení Ottobock v Hustopečích se těšily velké oblibě, a proto jsme se i tento rok rozhodli s tuto jedinečnou školicí akcí pokračovat. Rádi bychom letos uspokojili obě skupiny ortotiků-protetiků – jak ty, co se více věnují výrobě protéz, tak ty, jejichž doménou jsou ortézy. Část programu tedy rozdělíme a vy si můžete vybrat, kterých workshopů se zúčastníte. Zohlednili jsme i výsledky anket, které jste pro nás před několika měsíci vyplnili. Program je tedy šitý na míru poměrně velké skupině. Nezapomeňte, že i na tuto akci je vhodné přijet s terapeuty, se kterými jste v kontaktu. Můžete tak spolupráci utužit nejen během samotného školení, ale i na společné večeři ve vinném sklípku.

Mimo největší akce v Hustopečích můžete samozřejmě navštívit i náš firemní dům a zúčastnit se čistě praktických školení na TF lůžka a novinku v našem portfoliu – Proprio® vložky Springer.

Jako třešničku jsme do plánu školení znovu zařadili i anatomický kurz v Innsbrucku, na který můžete pozvat lékaře, se kterými spolupracujete. Zaručujeme vám, že si odvezou nevšední zážitek.

Těšíme se na viděnou na některé z našich akcí!


Stáhněte si soubor:

Plán školení Ottobock 2016/II

Kompletní plán školení Ottobock na 2. pololetí roku 2016.

 

Stáhněte si soubor:

Přihláška na Hustopeče 2016

Registrační formulář si můžete stáhnout jako PDF, nebo jednoduše kliknout sem a vyplnit formulář online.