Nový katalog materiálů je k dispozici

Protetický minimag 09/02/2016

Nový katalog materiálů v angličtině nebo němčině

Jedním z důležitých předpokladů vzniku kvalitní protézy či ortézy je použití správných materiálů při její výrobě. Takových materiálů, se kterými se vám bude dobře pracovat, zaručí dlouhou životnost pomůcky a neohrozí zdraví ani vaše, ani vašeho pacienta.

Naše kompletní portfolio této oblasti je velmi rozsáhlé a zahrnuje ho nová verze katalogu „Materiály“, kterou si můžete stáhnout pod článkem v PDF v anglickém nebo německém jazyce.

Tento katalog můžete mít také vždy po ruce v tištěné podobě. Pošlete nám na email vavrikova@ottobock.cz požadované množství a jazykovou variantu (angličtina/němčina). Katalogy vám zdarma dodáme s následující zásilkou zboží.

Nezapomínejte, že veškeré materiály a chemikálie použité při výrobě zdravotních pomůcek musí nést označení CE, které deklaruje splnění všech požadavků na bezpečnost, ochranu zdraví a životního prostředí. S našimi materiály si můžete být splněním těchto parametrů jisti.

Pokud budete mít dotazy týkající se materiálů, kontaktujte naše ortotiky-protetiky. Rádi vám na otázky odpovíme a budete-li chtít, pomůžeme s výběrem.

 


Stáhněte si soubor:

Materiály (EN)

Kompletní katalog materiálů v angličtině

 

Stáhněte si soubor:

Materiály (DE)

Kompletní katalog materiálů v němčině