Kolena 3R31 Prosedo jsou již připravena na skladě

Protetický minimag 16/02/2016

Kolenní kloub 3R31 ProsedoKolenní kloub 3R31 Prosedo je novinkou, na kterou se všichni již několik měsíců těšíme. Představili jsme vám ho na školení v Hustopečích a prostřednictvím listopadového minimagu. Nyní je s konečnou platností skladem a připraven pro Vaše pacienty.

3R31 Prosedo je unikátní podporou sedání, přestože je určený pro uživatele se stupněm aktivity 1. Je vůbec prvním kolenním kloubem s tímto druhem podpory a mechanickým uzávěrem. Mnoho geriatrických uživatelů používá protézu hlavně pro přesuny v interiéru a musí tak mít možnost bezpečně se posadit a vstát. Prosedo jim v tom velmi účinně pomáhá. Po odblokování uzávěru je uživatel při sedání podporován vysokým flekčním odporem, který můžete nastavit podle tělesné hmotnosti a potřeb amputovaného. I při sedání tak uživatel může přenést svou hmotnost na protézu, čímž získá lepší rovnováhu a méně zatěžuje kontralaterální stranu.

Více informací o kolenním kloubu 3R31 Prosedo získáte z prospektu, který si můžete stáhnout níže.
Moc se těším na vaše první zkušenosti s tímto kloubem.

Hlavní výhody:

  • Bezpečné a vyvážené odblokování a sedání při současném odlehčení kontralaterální strany
  • Možnost vybavení velké skupiny potenciálních uživatelů
  • Nízká hmotnost a menší rozměry jsou výhodné především pro vybavení geriatrických pacientů

 


Stáhněte si soubor:

3R31 Prosedo - Prospekt

První kolenní kloub s podporou sedání a mechanickým uzávěrem pro uživatele se stupněm aktivity 1. Stáhněte si prospekt v PDF včetně všech technických údajů.