Beznohý rekord 2017

Beznohý rekord 2017 PelhřimovV sobotu 10. června 2017 se v Pelhřimově na Masarykově náměstí koná tradiční festival rekordů a kuriozit. Jedním z těch, který by měl být ten den pokořen, je „setkání co největšího počtu uživatelů protéz na jednom místě“. Důležitý je také čas. Pokus o rekord bude probíhat pouze mezi 12:00–13:00 hodin. Pozor, ať to nepropásnete!

Každý amputář, který se zapojí a včas se přihlásí, obdrží originální triko s motivem rekordu. Nejdříve je třeba provést registraci na www.beznohyrekord.cz. Pokud formulář vyplníte do neděle 21. května, můžeme vám zaručit předání trika na místě, navíc ve správné velikosti.

Ale to není vše. Tipněte si, kolik amputovaných se v Pelhřimově sejde. Tipující, který se nejvíce přiblíží konečnému počtu, obdrží skvělý dárek „Apple iPad“. Zatipovat si můžete při registraci, svou předpověď napište do políčka „MYSLÍM SI, ŽE SE NÁS SEJDE:“.

Na náměstí je po celý den připraven pestrý doprovodný program, proto můžete vyvézt na výlet celou rodinu, třeba i s dětmi. Pro účastníky rekordu je zhruba 100m od náměstí vyhrazeno parkování, viz mapa.

Akci pořádá sdružení No Foot No Stress. Jednou ze zakladatelek je naše kamarádka Andrea Brzobohatá, která je sama oboustranně amputovaná. Prostřednictvím svého sdružení pomáhá, jak sama říká, „beznožkám“ zapojit se více do běžného společenského života. Více se dozvíte na www.nofoot.cz.

Všichni uživatelé protéz spojte se a vytvořte společně nový rekord!

Těšíme se na setkání v Pelhřimově.

PS: Až přijedete na místo, přijďte na stánek Ottobock. 9:30–11:30 hod. tam bude probíhat osobní registrace a předávání triček účastníkům rekordu.

Důležité odkazy:

  • On-line registrace účastníků: www.beznohyrekord.cz
  • Událost na facebooku No Foot No Stress zde
  • Program celého festivalu zde