Vzorník a brožura pro termopapíry a dekory

Protetický minimag 08/03/2016

Vzorník designů termopapíry a lůžkové dekory (obj. č. 646M70)

Termopapíry a lůžkové dekory umožňují zajímavou úpravu vzhledu vyráběných ortéz a protéz. Pomocí našich termopapírů můžete navrhovat design plastů jako např. ThermoLyn PE 200, ThermoLyn PP-C a ThermoLyn PP-H. Lůžkové dekory umožňují individuální zabarvení v rámci laminační techniky.

Pokud při výrobě pomůcek termopapíry a dekory využíváte, určitě uvítáte naši nabídku. Abyste měli naše aktuální designy stále při ruce, zašleme vám zdarma přehledný vzorník, který můžete vidět na obrázku. Stačí napsat kolegyni Drahomíře Vavříkové, vavrikova@ottobock.cz a vzorník je váš (obj. č. 646M70).

Pod článkem si také můžete stáhnout v PDF brožuru, ve které najdete kromě aktuálních designů i všechna objednací čísla, rozměry a jednoduchý návod k použití termopapírů a lůžkových dekorů.

Věřím, že naší nabídky využijete a ozvláštníte vaše pomůcky designem, se kterým se budou vaši zákazníci chlubit svému okolí.

 


Stáhněte si soubor:

Termopapíry a lůžkové dekory – Brožura

16stránková brožura s aktuální nabídkou vzorů termopapírů a lůžkových dekorů Ottobock. Obsahuje i rozměry a objednací čísla všech designů a jednoduché technické informace k použití.