Školení 2017 | S ProCarvem na Tonale | Zdeněk Šolc tuplovaným dědečkem

Protetický minimag 17/01/2017

Poslední volná místa na vypsaná školení

Plán školení Ottobock na 1. pololetí 2017Před měsícem jsme zveřejnili aktuální program školení na první pololetí tohoto roku a volných míst na jednotlivých seminářích postupně ubývá. Pokud tedy uvažujete například o ortotické Ottobock Akademii, zašlete svou přihlášku nejlépe do konce tohoto týdne.

Neváhejte ani s rezervací termínu na školení Dynamic Vacuum System (DVS) přímo u vás ve firmě. Novou, malou verzi DVS již máme k dispozici a domlouváme tak první termíny dvoudenního školení, na které přijedeme my za vámi. Budete mít jedinečnou možnost zapojit do výrobního procesu všechny potřebné zaměstnance. S přihláškou neotálejte, v prvním pololetí stihneme takto vyškolit pouze několik firem.

Pokud ještě nemáte aktuální program školení v PDF, můžete si ho stáhnout zde:


Stáhněte si soubor:

Plán školení Ottobock 2017/1

Kompletní plán školení Ottobock na 1. pololetí roku 2017.

 

S ProCarvem na italském Passo Tonale

Již mnoho let spolupracujeme s PaedDr. Janem Hrušou, CSc. z FTVS a účastníme se lyžařských kurzů s hendikepovanými. Během nich umožňujeme amputovaným vyzkoušet si systém ProCarve, díky kterému si i oni mohou užívat zimní radovánky na zasněžených svazích.

Na posledním takovém kurzu v italském Passo Tonale natočil Martin Skudla lyžařské pokroky Petra Částky. Je vidět, že když je dostatečná vůle na straně amputovaného a chuť řešit nové výzvy na straně protetika, dá se lyžovat i s oboustrannou amputací. Podívejte se na video…


Zdeněk Šolc tuplovaným dědečkem

Zdeněk Šolc dědečkemRole dědečka je u našeho kamaráda Zdeňka Šolce potvrzena – 20. prosince 2016 se mu narodil další vnouček Karel s ideálními proporcemi – 3 kg a 49 cm.

Zdeňku gratulujeme nejen tobě, ale i tvé dceři Marušce!:-)