TF Design slaví 20 let

Protetický minimag 19/09/2017

TF Design bag 743R13Oblíbená služba TF Design, kterou většina protetických firem využívá, právě slaví již 20. narozeniny!

Při příležitosti tohoto kulatého výročí jsme se rozhodli představit vám vylepšené pomocníky, které pro sejmutí měrných podkladů potřebujete, a do konce roku 2017 vám je nabídnout s 20% slevou. Dárek k narozeninám tak vlastně můžete dostat vy…

Výrobky si můžete pořídit buď jednotlivě, nebo jako sadu „TF Design bag 743R13“. Pokud se účastníte našeho Mezinárodního školení Ottobock v Hustopečích, budete mít jedinečnou příležitost si veškeré TF Design náčiní v praxi vyzkoušet.

Důležitá připomenutí ke službě TF Design: objednáte-li si přes TF Design zkušební lůžko, doporučujeme v objednacím listu zaškrtnout i „zaslání modelu“. Za model „navíc“ nic neplatíte a v budoucnu se vám může hodit.

Obsah tašky „TF Design bag 743R13“:

  • Svinovací metr 743B4
  • Posuvná měřítka 743S10
  • Posuvná měřítka 743S21
  • Otočný úhloměr 743W8
  • Pokyny pro zjišťování úhlů

Přesné změření úhlu – Otočný úhloměr 743W8

Pro správné tvarové obepnutí pahýlu lůžkem jsou nezbytné přesné měrné podklady. Měření úhlu se u TF lůžka běžně provádí klasickým úhloměrem. Obtížná část měření přichází, když potřebujete jednou rukou provést Thomasův test nebo pomáhat pacientovi a druhou rukou nastavit měřicí nástroj.

K ulehčení měření proto doporučujeme používat otočný úhloměr (743W8). S tímto nástrojem se vám bude při měření snáze manipulovat a dosáhnete přesnějších výsledků. Podrobný návod je součástí obsahu tašky TF Design bag (743R13) obsahující také otočný úhloměr.

Jeho použití není omezeno pouze na TF lůžka, ale lze jej využít stejně jako jiné úhloměry k určování úhlů při jiném druhu zaměřování nebo posuzování.