Plán školení Ottobock na 1. pololetí 2017

Protetický minimag 06/12/2016

Plán školení Ottobock na 1. pololetí 2017Na první pololetí roku 2017 jsme pro vás opět připravili zajímavé semináře a jednu zcela novou cestu, kterou se mohou vzdělávat zaměstnanci vaší firmy.

Realizaci školení na Dynamic Vacuum System (DVS) totiž nově nabízíme přímo u vás na firmě! Během dvou dnů naučíme vás a vaše kolegy celý výrobní proces tohoto oblíbeného podtlakového systému, tedy správnou cestu od sejmutí měrných podkladů až po finální vybavení. Stačí pouze zavolat, společně vybereme optimální termín.

V únoru opět začíná čtyřdílná Ottobock Akademie, tentokrát na téma Ortézy dolních končetin. Tato série školení je velmi intenzivní a je určena zejména pro začínající ortotiky-protetiky, kteří chtějí rychle poskočit dopředu.

Program vzdělávacích akcí pro první pololetí uzavřeme školením na PROPRIO® vložky, které jsou novinkou v našem portfoliu. První seminář na toto téma se uskutečnil již v listopadu a díky enormnímu zájmu byla jeho kapacita překročena. Využijte tedy další možnost seznámit se s těmito unikátními produkty.

Níže si v PDF stáhněte kompletní program se všemi podrobnostmi včetně termínů školení.

Těšíme se na viděnou na některé z našich akcí!


Stáhněte si soubor:

Plán školení Ottobock 2017/1

Kompletní plán školení Ottobock na 1. pololetí roku 2017.