OTWorld 2018 – mapa stánku a jeho program

Protetický minimag 24/04/2018

Stánek Ottobock na veletrhu OTWorld 2018Veletrh OTWorld 2018 začíná v Lipsku přesně za 3 týdny a jako vždy na něj míří mnoho návštěvníků z České republiky. Každý z nich bude mít opět po dvou letech možnost na vlastní oči vidět, co nového se v ortopedické protetice právě událo, nebo co důležitého se stane v nejbližší době.

Tradičním účastníkem je i Ottobock a s naším stánkem o velikosti 24 x 41 metrů (984 m2) budeme znovu největším vystavovatelem celého veletrhu. Všichni ale dobře víme, že na velikosti nezáleží… Podstatné je, že se na našem stánku nebudete ani chvilku nudit a pokud budete chtít, můžete prakticky neustále nasávat nové informace. Přímo na stánku na parkurové dráze proběhne každý den 8 komentovaných prezentací s praktickými ukázkami těch nejzajímavějších produktů (C-Leg 4 2018, Genium a Genium X3 2018, Meridium a Empower, ortézy Agilium Line, nový C-Brace, atd.), dalších 12 pak v ortoticko-protetické dílně, která je také součástí stánku – kompletní program naleznete ke stažení níže v PDF.

Další cestou k novým informacím ohledně našich produktů jsou 45minutové workshopy pro cca 50 účastníků prezentované v němčině nebo angličtině. Nekonají se přímo na stánku, ale v přednáškových místnostech haly 3. Témata a časový harmonogram naleznete v tomtéž PDF souboru níže. Na tyto workshopy můžete přijít bez ohlášení, není třeba žádná registrace ani poplatek.

Důležitá informace na závěr:
Pokud jste si objednali některou z námi nabízených služeb (rezervace lístků na veletrh, objednávka ubytování či společné večeře), očekávejte bližší informace a pokyny ještě tento týden ve vašich emailových schránkách.

Těšíme se na shledání v Lipsku!


Stáhněte si soubor:

OTWorld 2018 - Program stánek Ottobock a kongres

Str. 2–5: program kongresu, str. 6–7: Ottobock workshopy v hale 3, str. 9: dílenské workshopy na stánku Ottobock, str. 10–11: praktické ukázky na stánku Ottobock.

 

Stáhněte si soubor:

OTWorld 2018 - Mapa výstaviště a parkoviště

Podívejte se na mapu výstaviště, ať víte, kde nejlépe zaparkovat.