Nový TPE liner Caleo 3D 6Y95

Protetický minimag 09/08/2018

Liner je ze všech protézových komponentů uživateli nejblíže, a proto zásadně ovlivňuje celkový komfort amputovaného. Jsem proto rád, že vám dnes mohu představit náš nový kopolymerový liner Caleo 3D 6Y95, který kvalitu života uživatelů protéz prokazatelně posouvá vpřed.

6Y95 se totiž skládá z jedinečné kombinace tkanin, přičemž má každá z nich nezastupitelnou funkci – první, elastická tkanina je na přední straně v oblasti pately a zajišťuje pohodlnou flexi v kolenním kloubu, při které navíc materiál lineru na stehně neodstává; druhá, pouze jednosměrně elastická je ve vertikálním směru stálá a redukuje tak pístový pohyb.

Caleo 3D je navíc jedním z mála linerů na trhu, které jsou vhodné jak pro ulpění podtlakem, tak na trn.

Další výhody a velikosti naleznete v PDF prospektu níže.

6Y95 je již aktuálně na skladě a je možné ho ihned objednávat. Pokud byste si chtěli liner nejprve fyzicky prohlédnout, napište mi nebo zavolejte. Rád vám ho přivezu na protetiku představit.

Od září 2018 se také můžete těšit na zařazení 6Y95 do projektu Změňte budoucnost, ve kterém budete moci tento produkt hodnotit.

 


Stáhněte si soubor:

6Y95 Caleo 3D – Prospekt

Přečtěte si o všech výhodách našeho nového kopolymerového lineru a zjistěte, ve kterých velikostech si ho můžete objednat.