Nové Harmony P4 je nejmenší z rodiny

Protetický minimag 13/02/2018

Harmony P4 s chodidlem Triton

Harmony je systém aktivního řízení objemu pahýlu pro bércové i stehenní protézy zajišťující díky podtlaku jedinečné ulpění na pahýlu.

Rodina léty prověřených vakuových pump se nyní rozrůstá o nového člena – Harmony P4. Při jejím vývoji jsme si dali za cíl vytvořit pumpu menších rozměrů, která bude lehčí a potřebný podtlak vytvoří rychleji, než všechny ostatní. Nyní můžeme hrdě oznámit, že se nám podařilo všechna tato předsevzetí splnit.

Laminační kotouč Harmony P4 budete dokonce integrovat přímo do pahýlového lůžka, takže odpadne použití přídavného adaptéru a není již zapotřebí externí hadička, která vzduch z lůžka odváděla.

Funkce tlumení rázů a řízené torze protézy zůstávají samozřejmě i u Harmony P4 zachovány. Stáhněte si prospekt nebo brožuru v PDF níže a přečtěte si o všech výhodách a technické specifikaci.

Protože je pro aplikaci systému Harmony nutná certifikace (v případě Harmony P4 recertifikace), máte jedinečnou možnost zaplnit posledních několik míst na únorovém školení:

Datum Název školení Místo konání
26.-27.2.2018 Certifikace a recertifikace Harmony System Zruč-Senec

 
Pokud se chcete na seminář přihlásit, kontaktujte kolegyni Lucii Krausovou, krausova@ottobock.cz.

Těším se na viděnou.


Stáhněte si soubor:

Harmony P4 - Prospekt

Harmony P4 je novým přírůstkem do naší rodiny mechanických podtlakových pump. Oproti ostatním je rychlejší, kratší a lehčí.

 

Stáhněte si soubor:

Harmony System - Brožura

16stránková brožura popisuje fungování a výhody podtlakového systému Harmony. Najdete v ní charakteristiku mechanických pump Harmony P4 a P3, kombinace Harmony P3 s chodidlem Triton a elektronické pumpy Harmony E2.