Chodidlo Empower s aktivním pohonem | C-Leg 4 v limitovaném karbonovém designu

Protetický minimag 13/03/2018

Chodidlo Empower s aktivním pohonem

Dynamické chodidlo EmpowerEmpower je jediným chodidlem na světě s aktivním pohonem pro uživatele se stupněm aktivity 3–4.  Používá ho již více než 1400 lidí, kteří mohou díky jeho podpoře pohybu snáze chodit do kopce a do schodů. Amputovaní dokonce uvádí, že je Empower při chůzi „dobíjí“ a ne „vysává“.

Chodidlo se v reálném čase přizpůsobuje i všem nerovnostem povrchu a jeho sklonu, a proto je chůze pro uživatele mnohem příjemnější a přirozená. Klouby jsou méně namáhány a předchází se tak dalším zdravotním komplikacím.

Aktivní pohon samozřejmě potřebuje akumulátor s velkou kapacitou. Ten je umístěný v přední části chodidla a nijak nenarušuje celkový design. A pokud amputovaný vyrazí na delší výlet, může baterie sám velmi rychle vyměnit.

Pokud se chcete o chodidlu Empower dozvědět více, můžete:

  • se podívat na video níže
  • navštívit produktovou stránku Empower
  • si stáhnout prospekt v PDF

 

 

Stáhněte si soubor:

Empower - Prospekt

Prospekt popisuje základní vlastnosti a využití chodidla Empower a jeho technické parametry.

 


C-Leg 4 v limitovaném karbonovém designu

U příležitosti 20. narozenin systému C-Leg mohou mít nyní uživatelé tento kolenní kloub ve velmi atraktivním karbonovém designu. Ale pozor, pro celý svět bylo vyrobeno pouze 150 kusů a skladové zásoby se tenčí. Po vyprodání již nebude toto limitované provedení k dispozici.

Pokud by vaši zákazníci zatoužili po „karbonovém“ C-Legu, objednávejte co možná nejdříve:  3C98-3=99 (C-Leg 4 Carbon Pure s pyramidou).