Šlapeme pro Honzu Černého, strojvůdce ze Studénky

Honza Černý a naše fyzioterapeutka HankaHonzovi se změnil život přesně před rokem. Jako strojvůdce Pendolina narazil do kamionu nezodpovědného řidiče, který uvízl na přejezdu ve Studénce. Utrpěl těžká zranění, jejichž důsledkem byla amputace obou končetin v bérci a ve stehně.

Nyní se již začíná stavět na své první protézy a chce se znovu naučit chodit. Chceme Honzovi pomoci tento sen splnit, a tak jsme se pro začátek stali jeho patrony v letošním Metrostav Handy Cyklo Maratonu. Jedeme závod pro něj, abychom ho nastartovali k návratu do aktivního života. Po ukončení rehabilitace v Kladrubech za pár týdnů si Honzu převezme do péče naše fyzioterapeutka Hanka, která se s ním bude intenzivně věnovat „škole chůze“ s protézami. Honza je velký bojovník a Hanka ta nejlepší učitelka – to jsou výborné předpoklady pro splnění Honzova snu… Držte mu s námi palce!

Pokud se chcete přijít podívat na start této krásné sportovní akce, při které bude 39 osmičlenných týmů zdolávat na kole 2222 km za 111 hodin, přijďte se v úterý 2. srpna podívat na Pražský hrad. Startujeme ve 13:00!

Zváni jste i do cíle na Vítězném náměstí v Praze, kde v sobotu 6. srpna proběhne od 16:00 slavnostní vyhlášení. Po něm už se můžete těšit na koncerty Burma Jones a Support Lesbiens! Vstup na akci je zdarma.

Chcete-li se dozvědět více o závodě Metrostav Handy Cyklo Maraton a o složení našeho týmu, klikněte na odkaz níže. Budeme moc rádi, když podpoříte náš Ottobock tým a stanete se našimi fanoušky. Postup naleznete pod stejným odkazem:

Informace o závodě a jak se stát naším fanouškem

Děkujeme za podporu:-)