Cesta za snem s Ottobock

Heřman Volf na Cestě za snemNaše společnost Ottobock se stala partnerem sdružení Cesta za snem, které založil Heřman Volf. Heřman měl před deseti lety pád na lyžích, po kterém zůstal odkázán na invalidní vozík. Nic však nevzdal a založil toto vskutku adrenalinové sdružení pro nevšední zážitky, které spojuje svět běžných lidí, slavných osobností a hendikepovaných v jeden tým. Cílem tohoto vážně nevážného zápolení není sáhnout si na dno svých sil, ale hlavně se pobavit. Nahlédnout do světa hendikepovaných a poznat, co vše lze dělat, když se to nevzdá.

Letošní program je vskutku pestrý a nabitý. Celkem je naplánováno sedmnáct akcí od jara do podzimu. Mezi nejzajímavější určitě patří Handy Cyklo Mataron. Týmy složené ze zdravých a handicapovaných sportovců usilují o zdolání 2222 km za 111 hodin napříč Česko-Slovenskem. Další je Praha letí napříč handicapy. Ve větrném tunelu můžete vystoupat tak vysoko, jak vám to rozum dovolí. Pro méně adrenalinu chtivé je zde Kvadriatlon smíšených dvojic (Jablonec, Praha, olympijská vesnice Lipno a zimní kvadriatlon), Okolo měst mezi handicapy (na kole kolem Prahy, Brna, Ostravy, Plzně, Liberce, H. Králové, Pardubic, Č. Budějovic), Zážitkový víkend, nebo Heř-Man-Day (cyklotoulky s Heřmanem, 5 akcí), kde se můžete setkat se zakladatelem a hlavním propagátorem Cesty za snem. Kompletní rozpis akcí včetně data konání naleznete na stránkách www.cestazasnem.cz.

My jsme rádi, že můžeme Heřmana v jeho Cestě za snem podporovat. O všech těchto báječných akcích vás budeme pravidelně informovat. Budete-li mít chuť si zasoutěžit v nevšedních disciplínách a zároveň se setkat se zajímavými lidmi, rádi vám sdělíme podrobnější informace a pomůžeme s přihláškou. Těšíme se na setkání s vámi, protože my u toho přeci nemůžeme chybět. Vy ano?